Αντικατάσταση ή αναβάθμιση κλειδαριάς σε πόρτα ασφαλείας

Posted on March 24, 2016 · Posted in Άρθρα

Νέους και εξελιγμένους τρόπους δράσης φαίνεται πως βρήκαν διαρρήκτες, σκορπώντας τον τρόμο σε ιδιοκτήτες σπιτιών με πόρτες ασφαλείας! Οι διαρρήκτες φαίνεται να μπαίνουν σαν κύριοι απλά ξεκλειδώνοντας την κλειδαριά ,και πολλές φόρες την ξανά κλειδώνουν φεύγοντας μέσα από τα σπίτια! Το τελευταίο διάστημα αυξήθηκαν σημαντικά οι καταγγελίες ενοίκων που ισχυρίζονται πως οι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι τους με κλειδί!
Τα συγκεκριμένα περιστατικά γίνονται με μεγάλη συχνότητα σε χώρους οι οποίοι διαθέτουν πόρτες ασφαλείας δεκαετίας και το κλειδί είναι τύπου χρηματοκιβωτίου όπως στην φωτογραφίας .

CISA_57665-500x416

Σας συνιστούμε άμεση αντικατάσταση της κλειδαριάς ασφαλείας σας με νέου τύπου με κόστη που κυμαίνονται από 200€ έως 450€ ανάλογα με την διαβάθμιση ασφάλειας που θέλετε.
Αλλά για μεγίστη ασφάλεια και αντοχή στον χρόνο σας προτείνουμε προσθήκη επιπλέον διακριτικής κλειδαριάς η οποία διαχειρίζεται με ηλεκτρονικά μέσα τα οποία μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα (stand alone ή σε συνδυασμό με σύστημα συναγερμού)
Σε περιπτώσεις νέας προσθήκης ή αντικατάστασης συναγερμού το κόστος για την κλειδαριά μπορεί να ξεκινήσει από τα 180€ .
Όποια λύση και εάν επιλέξετε ενεργήστε άμεσα εφόσον έχετε αντίστοιχη κλειδαριά .
Επίσης αντίστοιχες λύσεις αυτόνομης λειτουργιάς έχουμε και για πόρτες κεντρικής εισόδου σε πολυκατοικίες
Γενικά η προστασία με ηλεκτρικά μέτρα αντέχει περισσότερο σε προσπάθειες παραβίασης διότι έχουν υψηλό δείκτη προστασίας και επίσης οι συνηθισμένοι διαρρήκτες δεν γνωρίζουν τις συγκεκριμένες τεχνολογίες .Για αυτόν τον λόγο και χρησιμοποιούνται σε σημεία υψηλού κινδύνου όπως χρηματοκιβώτια προδιαγραφών , access κλπ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ!