Λύσεις πρόσβασης εξοικονόμησης ενέργειας Ξενοδοχείων

Posted on March 24, 2016 · Posted in Άρθρα

3031913

Ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμηση ενέργειας για  ξενοδοχεία βίλες δωμάτια.

Σύστημα ελέγχου πρόσβασης στα δωμάτια με ενεργοποίηση ηλεκτρικής γλωσσίδας πόρτας , ελέγχου καταναλώσεων δωματίου  και ανεξάρτητου ελέγχου του κλιματισμού.

 

Μειώσετε τις καταναλώσεις του ξενοδοχείου σας με έξυπνες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας τοποθετώντας σε κάθε δωμάτιο εξοικονομητες ενέργειας ώστε να μην έχετε σπάταλη ενέργειας .

Λύσεις πρόσβασης σε δωμάτια με ηλεκτρονικά μέσα ,απλή τοποθέτηση και ελεγχόμενη πρόσβαση .

Το σύστημα είναι τοπικού ελέγχου, λειτουργεί και προγραμματίζεται αυτόνομα από τον ξενοδόχο με την χρήση κάρτας Master χωρίς να απαιτεί χρήση ή διασύνδεση με Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Ο προγραμματισμός γίνεται άπαξ, αρχικά, κατά την εγκατάσταση και στη συνέχεια μόνο εφόσον χαθεί κάποια κάρτα και απαιτείται αντικατάσταση της.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ-ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΗΣ

Έλεγχος καταναλώσεων
Με την τοποθέτηση της κάρτας στην φωτιζόμενη σχισμή της εσωτερικής πρίζας, φώτα και κλιματισμός παραμένουν ενεργοποιημένα για όσο χρονικό διάστημα ο κοντρόλερ του συστήματος ‘διαβάζει’ την κάρτα.
Με την απομάκρυνση της κάρτας από την πρίζα φώτα και κλιματισμός απενεργοποιούνται μετά από 1 λεπτό.

Ανεξάρτητος έλεγχος air-condition
Σε κατειλημμένο δωμάτιο το σύστημα επιτρέπει την λειτουργία του κλιματιστικού μόνον εάν είναι η μπαλκονόπορτα κλειστή
Μπορείτε και να δημιουργήσετε διαφορετικές σειρές καρτών   ‘NO AIR-CONDITION’. , ‘Available  AIR-CONDITION’. δίνοντας τη δυνατότητα πώλησης του κλιματισμού

Πολλαπλοί χρήστες ανά δωμάτιο
Το επιτρέπει την πρόσβαση σε  διαφορετικές κάρτες πελατών ανά δωμάτιο και σε  διαφορετικές ομάδες- κατηγορίες καρτών (πχ καθαρίστριες-συντηρητές).
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα και για άλλες εφαρμογές όπως ένδειξη  (Do not disturb) , Ένδειξη κατάστασης δωματίου, έλεγχος πρόσβασης σύμφωνα με την πολιτική σας για εκμετάλλευση χώρων όπως γυμναστήριο ,parking