Συστήματα συναγερμού | Ασύρματοι συναγερμοί | Συστήματα ασφαλείας | Β2Β servise |
Open
X

Έξυπνες λύσεις ασφαλείας.

Ενισχύσετε άμεσα την ασφάλεια του γκαράζ σας GST Control .

Tοποθετήσετε μια συσκευή GST control τελευταίας τεχνολογίας οποία στηρίζεται στο σύστημα GSM το όποιο παρέχει την μέγιστη ασφάλεια μέσω της ψηφιακής επικοινωνίας και κωδικοποίησης για την διαχείριση της πρόσβασης της πόρτας του γκαράζ σας .
Ο τρόπος λειτουργίας είναι απλός Με εύκολο τρόπο καταχωρούνται οι τηλεφωνικοί αριθμοί ID (των εξουσιοδοτημένων χειριστών ) που επιτρέπονται να έχουν πρόσβαση στον φυλασσόμενο χώρο . Η πρόσβαση στο Γκαράζ με την συγκεκριμένη συσκευή επιτυγχάνετε εάν ένας εξουσιοδοτημένος χειριστής καλέσει το νούμερο της συσκευής GST control (με κλίση ταχείας κλίσης για ευκολία ) αναγνωρίζεται από την συσκευή το μοναδικό ID (τηλεφωνικό νούμερο ) η οποία ενεργοποιεί την πρόσβαση και όλα αυτά χωρίς επικοινωνιακό κόστος .
Μεγιστοποίηση της ασφάλειας πρόσβαση στο Γκαράζ ή σε ελεγχόμενο χώρο επιτυγχάνετε λόγο της μοναδικότητας του τηλεφωνικού αριθμού μας ID και την δυνατότητα ανοίγματος της γκαραζόπορτας από απόσταση χωρίς να απαιτείτε να ακινητοποιηθούμε σε κοντινή απόσταση έως το πλήρως άνοιγμα της πόρτας .
Ιδανικό για διαχείριση εξ αποστάσεως μέσω του κινητού σας ή σταθερού τηλεφώνου πολλών εφαρμογών ασφαλείας όπως μπάρες ,εξωτερικές πόρτες ,γκαραζόπορτες ,κεντρικές πόρτες ή πύλες ηλεκτρικά ελεγχόμενες , χωρίς επιπλέον τηλεπικοινωνιακό κόστος .

Ιδανικό για διασφάλιση της πρόσβασης σε :

Πρόσβαση σε χώρους στάθμευσης ή πρόσβασης κεντρικής εισόδου σε πολυκατοικίες ή μικρές οικίες και εξοχικά .
Πρόσβαση και διαχείριση χώρων στάθμευσης εταιρειών ή 24ωρη πρόσβασης από την κεντρική πύλη αποφεύγοντας το κόστος των πολυάριθμων χειριστηρίων .
Επίσης περιορίζεται το κόστος σας από την αγορά χειριστηρίων & μπαταριών λόγο προσθήκης ή απώλειας χειριστηρίων .Σε ορισμένους μηχανισμούς η απώλεια χειριστηρίου μπορεί να σημαίνει και αντικατάσταση ή επαναπρογραμματισμό του μηχανισμού ελέγχου της πόρτας .

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ!

 

 

Άλλες έξυπνες λύσεις :

Ασφάλεια στην διαχείριση πρόσβασης χώρων γκαράζ

 

Μηχανικό σύστημα διαχείρισης και φύλαξης κλειδιών.

 

Αντικατάσταση ή αναβάθμιση κλειδαριάς σε πόρτα ασφαλείας

 

Ελεγχος πρόσβασης σε ενοικιαζόμενες βίλες

 

Λύσεις πρόσβασης εξοικονόμησης ενέργειας Ξενοδοχείων

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ!